sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Viikonlopun kuulumisia

Se olis taas sunnuntai! Meillä on hyvin usein viikonloput tungettu ihan täyteen ohjelmaa kun arkena ei hirveästi keretä koko perheenä puuhata yhdessä. Juostaan paikasta toiseen ja sunnuntaina aina tajuaa, että eipä ole kauhean levännyt olo :P Mennyt viikonloppu oli kuitenkin mukavan rento.

Perjantaina juhlittin parhaan ystäväni 30v syntymäpäivää viettämällä laatuaikaa kaksin piiiiitkästä aikaa. Vaikka onkin ihan parhautta olla kotona lapsen kanssa, tekee välillä hyvää käydä vähän tuulettumassa. Hyvää ruokaa ja parasta seuraa, eipä sitä muuta tarvitse! Oli niin mukava vaan höpötellä kaikesta maan ja taivaan välillä sekä syödä ruoka lämpimänä ;) Lauantaina ajeltiin Kuopioon hakemaan mulle uudet aurinkolasit optikolta! Mietin pitkään kumpiko olisi järkevämpää; ottaa piilolinssit ja sitten vaan ostaa jotkut aurinkolasit vai skipata piilariajatus kokonaan ja ottaa samantien aurinkolasit vahvuuksilla. Päädyin laseihin vahvuuksilla ja ainakin toistaiseksi olen varsin tyytyväinen valintaani. Aikaa ja totuttelua arskojen käyttäminen vaatii, itselläni kun ei koskaan ole moisia härveleitä ollut! Uskomatonta, tiedän... :) 
Hoidettiin samalla reissulla muitakin asioita ja pistäydyttiin Coffee Housessa kahvilla. Viiville piti käydä ostamassa lapaset joissa on paikka peukalolle. Samalla mukaan tarttui yökkäri ja kasa jarrusukkia, hups... Jarrusukat on kyllä tarpeen, neiti kun nousee jatkuvasti tukea vasten seisomaan ja jalat luistaa liukkaalla lattialla. 
Kuopiossa juostiin lauantaina Sami Hedbergin Pullukkarun . Pysähdyttiin hetkeksi reitin varrelle katsomaan ja kannustamaan, näkyipä joukossa muutama tuttukin ahkeroimassa! :)
Illemmalla uhmattiin koleaa kesäsäätä ja ulkoiltiin omalla takapihalla. Suomen kesä, lyhyt ja vähäluminen indeed.
Pienellä oli ilo ylimmillään kylmästä säästä huolimatta :)

Tälle päivälle ei olekaan sen kummempia suunnitelmia. Mun täytyisi jaksaa kaivaa lenkkarit jalkaan ja päättää 6 viikon mittainen juoksukoulu 10km urakkaan. Juoksukoulun tarkoituksena on ollut tähdätä tuohon kympin loppurutistukseen mutta matkan varrella on ollut pari muuttujaa enkä ole ihan jokaista treeniä ehtinyt / pystynyt (läjä tekosyitä tähän väliin) tekemään. Saapahan nähdä! :)

Ainiin, pikkuneiti tänään 9kk! Aika menee _ihan_ liian nopeasti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti