sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Ensi askeleet ja lapsivapaa

Meidän pikkuneiti otti tämän viikon alussa ensimmäiset askeleensa! Miten ihmeessä tää aika menee niin nopeasti!?! Viivi on jo pitemmän aikaa seistä töröttänyt tosi vakaasti ilman tukea. Ensin nousi vähän varovasti kantapää lattiasta muutaman päivän ajan, sitten jo koko jalka ja kohtapa sitä jo käveltiin. Askel on vielä varsin huojuva ja haparoiva mutta silti! Ihan uskomatonta :) Viivi oppi aikanaan ryömimään houkuttimen avulla, samoin tapahtui tämä kävelemään lähteminen. Ryömimään lähti Miinan luun perään ja käveli kun sai "palkkioksi" käpälöidä minun puhelinta. Vanhemmuutta parhaimmillaan! :D Tää menee ehkä vähän sen "uhkailu-kiristys-lahjonta" kasvatusmoden lahjonta- kategoriaan... Huikeeta anyways! Nyt ihan muutaman päivän sisään Viivi on kävellyt jo pieniä matkoja ihan ilman houkutinta ja itsekseen, silloin kun kukaan ei olevinaan nää. Meiän iso tyttö! 
Perjantaina lähdettiin Villen kanssa ensimmäistä kertaa kunnolla lapsivapaalle yhdessä. Juhlistettiin samalla Villen alkanutta kesälomaa :) Ukki ja mummo tulivat viettämään Viivin kanssa laatuaikaa. Tehtiin vaihtokauppa; ukki ja mummo tulivat meille Viivin luo yöksi ja me mentiin heidän tyhjään kotiinsa, ihan vaan sillä ettei tarvinnut hurautella taksilla yöllä tänne asti. Alkuperäisen suunnitelman mukaan meidän piti mennä hotelliin yöksi mutta vähän niinkun unohdettiin, että Viinijuhlien aikaan Kuopion kaikki hotellit on ihan täynnä... Eipä se haitannut, oli ihan luksusta noinkin :) 
Käytiin syömässä Amarillossa massut täyteen ja maistelemassa sangriaa. Siitä käppäiltiin Café Satamaan ja sieltä Viinijuhla alueelle Eppu Normaalin keikalle. Keikka oli hyvä ja yleisöllä hyvä boogie! Satamasta jatkettiin matkaa kaupungin kuppiloihin, nyt kun "oli mahdollisuus" :) Pilkkuun asti tuli heiluttua! 
Perjantain baareilu vahvisti vaan edellisen viikonlopun tunnelmia siitä, että on se tuolla kylillä juoksentelu vähän menettänyt merkityksensä eikä se enää samalla tavalla jaksa kiinnostaa kun vielä pari vuotta sitten. Tuntui niin kauhean työläältä miettiä bilevaatetusta saati tukka- ja meikkijuttuja :D Kotona on nykyään jotain niin arvokasta, että täällä on mielellään. :) Ei sillä, on ollut mukava käydä ihmisten ilmoilla ja molemmilla kerroilla oli ihan huippukivaa. Nyt vaan pärjää ihan hyvin jonkun aikaa ilmankin.
Lauantaina oltiin ikävissämme jo aamupäivästä liikkeellä, käytiin kaupassa varmaan ekaa kertaa kohta kymmeneen kuukauteen ihan kaksin. Luksusta sekin :D Sieltä ajeltiinkin sitten jo kotiin pusuttelemaan Viivi puhki!

Kuopion Viinijuhlat on kyllä mukava jokakesäinen tapahtuma ihan kaiken ikäisille :) Artistikattaus on joka vuosi hyvin samankaltainen kun edellisenäkin vuonna mutta silti sieltä löytyy yleensä jokaiselle jotakin. Sen jälkeen kun täytin 18, olen varmaan joka vuosi käynyt juhlilla kattomassa jonkun keikan. Jos et ole vielä tähän kesään mennessä päässyt käymään Viinijuhlilla, suosittelen lämpimästi reissua Kuopion suunnalle ensi kesänä! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti