maanantai 4. heinäkuuta 2016

I don't know about you but i'm feeling 27 !

Ensimmäinen päivä 27-vuotiaana! :) Juhlittiin mun synttäreitä päivä etukäteen eli jo lauantaina pienen tyttöporukan voimin. Siis meillä oli NIIN kivaa, ettei tosikaan!! Kaikilla oli mukavaa ja tunnelma rento vaikka kaikki leidit eivät etukäteen toisiaan tunteneetkaan. Mulla oli kyllä hyvä fiilis siitä porukasta ja illasta etukäteen mutta todellisuus ylitti kyllä kaikki kuvitelmat :) Muutama meistä vietti ensimmäistä kertaa lapsivapaata iltaa ja selvittiin ilman ikäväitkuja :D 

Meillä oli kakkukahvit ensin isommalla porukalla ja illan edetessä me tytöt hypättin taksiin ja hurautettiin Kuopion keskustaan. Käytettiin meidän pohojalaasta vahvistusta vierailulla torilla ja Mualiman Navan terassilla ja siitä hippailtiin sitten sataman suuntaan. Matkaan mahtui suuren suuri pettymys kun meidän kaikkien kovasti odottama Antti Tuisku ilmoitti peruvansa esiintymisensä Viinijuhlilla sairastapauksen vuoksi. Onneksi Antin tilalle buukattu Sanni veti oikein hyvän keikan ja tunnelma oli katossa kaikesta huolimatta :) Ilta jatkui keskustan menomestassa aina pilkkuun saakka. Baarin dj soitti ahkerasti Antin tuotantoa, siitä iso plussa! 

Sunnuntaina käytiin pikaisella Matkus kierroksella ja saateltiin uusi, ihana ystävä kotimatkalle kohti Kauhavaa. Loppuilta meni chillaillessa ja orientoituen henkisesti uuteen alkavaan viikkoon. Enää tämä viikko ja sitten Ville jääkin kesälomalle, JEE! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti