perjantai 22. heinäkuuta 2016

Kuulumisia ja kuvapläjäys

Heipparallaa taas pienen hiljaiselon jälkeen! :) On ollut kaikenlaista puuhaa ja kirjoittamiseen vaadittu aika vähän kortilla.

Viime viikolla nautittiin lämpimistä kesäpäivistä ihan kotosalla. Viivi on juuri siinä kivassa iässä, että ulkona(kin) IHAN kaikki menee suuhun. Hysteerikkomammalla on täysi työ vahtia, ettei tyttö söisi kaikkea mitä maasta löytyy, kivet lähinnä kauhistuttaa :D Tuossa ihan meidän lähellä on pieni veneranta, siitä päästiin vähän uittamaan pieniä varpaita järvessä. :)

Viivi on jo niin ison tytön näköinen, että äitiä ihan itkettää.






Loppuviikosta minä ja Viivi käytiin Vehmersalmen suunnalla minun äitini ja isäpuoleni mökillä. Saatiin vihdoin hankittua (Ymmi hankki...) Viiville matkasänky niin oli mukava mökkeillä yön kanssa. Nuo napero on semmonen härvääjä unissaankin, ettei mitään toivoa nukkua sen kanssa samassa sängyssä. Eipä se kyllä pysykään muualla kun pinna- tai matkasängyssä :P Viivin kanssa on kyllä helppo reissata! Ihan kun tuolla mökillä oltaisi oltu useastikin yötä vaikka kyseessä oli eka kerta.


Asko-ukin ikuinen työmaa.




Ryökäle oppi kiipeämään itse tuolle tuolille. Siinä oli hyvä sit vetästä pienet photoshootit :)







Aloin jo mökillä pohtia syytä siihen, miksi pikkuneiti söi vähän huonosti. Kaikki lusikalla tarjottu eväs tuli sylkemällä pihalle eikä ihan hirveästi mitään päätynyt massuun asti. Löydettiin omalta takapihalta Viivin suurinta herkkua; mustikoita! Ne upposi hyvin kylmän smoothien seassa ja ihan sellaisenaan. Ollaan menty tähän asti lähes kokonaan soseilla ja syöttämällä mutta pikkuhiljaa ollaan sormiruokailtu soseiden oheella. Kaikkein suurinta iloa Viiville on tuottanut kun on saanut harjoitella vähän itsenäistä syömistä :) Ruokaa menee hienosti välillä suuhunkin vaikka alla olevista kuvista voisikin päätellä vähän muuta...






Tällä viikolla käytiin katselemassa pitkästä aikaa Kuopiossa keskustan menoa. Varsinaisesti asiaa meillä ei tainut minnekään olla, kunhan kierreltiin ja käytiin vihdoin lounaalla Konttiravintola Mortonissa. Viivi tallusteli innoissaan paljain jaloin torin laidalla (kukkahattutädeille terveisiä!) ja hurmasi pari ohikulkijaa :) Hauskannäköistä kun noin pieni ihminen käppäili siellä vaan menemään! Torilta tarttui mukaan useampi rasia vadelmia. Olivatkin herkkua! Viivikin napsi vattuja suuhun ja hoki samalla "NAM NAM!" :D



Viikon mittaan syy pienen syömälakkoon sitten selvisi; etuylähampaathan ne sieltä on tuloillaan! Surua ja kyyneleitä on riittänyt, säälittää kun vaikuttaa välillä tosi kipeältä toisen suu :( Näyttäisi kuitenkin, että nämä kaksi tulee onneksi vähän ripeämmällä tahdilla kun ekat alahampaat. Toivottavasti ainakin kipu helpottaisi pian.

Tämä päivä on meni hyvin pitkälti häärätessä keittiössä. Leivoin ensin Viiville sormiruoaksi tomaattisia jauhelihamuffinsseja ja sen jälkeen koko porukalle sämpylöitä. Muffinssit maistuivat kyllä myös isille ja äitille :D Siihen päälle postimies toi KappAhlin paketin, ah tätä materialismionnellisuuden määrää! Ennen sen onnellisuuden saavutti ostamalla itselleen jotain, nykyään ihanien lastenvaatteiden kautta :P Newbie-merkin vaatteet on ihan mun henkilökohtaisia lemppareita! Röyhelöpyllyt on ihan ylisöpöjä, niitä paketissa oli useammat. Kerrankin oli järkeä päässä tilaillessa; ostin varastoon odottelemaan jo 80cm vaatteita syksyä varten :)


Rakkautta, rakkautta!

Huomenna lähdetään Viivin ja Villen kanssa Tampereelle! Liityin odotusaikana Facebookissa syyskuisten mammaryhmään ja vielä tänäkin päivänä ryhmä toimii aktiivisesti. Hassua, miten voi tulla läheiseksi ihmisten kanssa joita ei ole koskaan livenä tavannut. Itseasiassa siitä ryhmästä meillä olikin sillon mun synttäreillä pohojalaanen vahvistus, rakkautta ensisilmäyksellä :) Valtaosaa en siis ole tavannut ja on _niin_ huippua tavata pieni porukka huomenna!! Oon niin innoissani, etten varmaan nuku koko yönä, siksi tässä koneella vielä about klo 00.30 aikaan roikunkin :P Ihan superia, että Viiville on niin paljon kavereita siellä. Jospa ne hammaskiukutkin unohtuisi hetkeksi ;) Vaikka ei unohtuisikaan niin onneksi sieltä saa korvaamatonta vertaistukea. Huippua!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti