maanantai 22. elokuuta 2016

Loppukesän puuhia

Heippatihei!

Kesä alkaa vedellä viimeisiään ja kohta on jo ihan virallisesti syksy. Joka vuosi sitä käy läpi nämä samat fiilikset; samalla on haikeaa, että kesä loppuu mutta syksy on omalla tavallaan niin ihana. Olin ennen ihan kunnon auringon palvoja, pystyin makaamaan kevyesti tuntikaupalla aurinkotuolissa ruskettumassa. Tämä kesä oli ensimmäinen jolloin ajatuskin moisesta oikeastaan lähinnä vaan ahdisti. En tiedä mikä minussa on vinksahtanut mutta ei vaan napannut. Toki nykyään ei ole ihan samalla tavalla aikaakaan kun ennen :D Kyllä muutamana päivänä tuli pötköteltyä auringossa vaikka sen jälkeen tulikin ennenkuulumattomasti huono olo. Eipähän ole ihan kalkkis ja sai hyvän pohjavärin joulukuun reissua varten :) Ulkomaan matkat on ainakin ajatuksen tasolla vielä samalla mallilla kun ennenkin, siellä on tarkotuksena kyllä hankkia väriä pintaan. Reissuillakin on nykyään eri tavalla aktiviteettia pikku neidin perässä juostessa mutta jospa siinä samalla vähän päivettyisi ;)

Ollaan koitettu Viivin kanssa nauttia viimeisistä lämpimistä säistä ulkoilemalla mahdollisimman paljon, pari kertaa päivässä on ollut meidän tavoite. Yhtenä päivänä saatiin aikaseksi lähteä Kuopioon asti puistoon kavereitten kanssa. Oli tosi mukavaa ja ihana kun V:kin alkaa olla jo sen verran iso, että vähän leikkiikin eikä vaan syö kaikkea mitä löytää :P

No, kyllä ne kepit sun muut vielä välillä eksyy suuhun...

HopLopissa päästiin käymään toisenkin kerran tämän kesän aikana! Kulutetaan sitä nyt vielä kun päästään ilmaiseksi :D Viivi oli taas niin elementissään mönkiessään ja kiipeillessään siellä :) Kiipeilybuumi sen kun jatkuu. Nyt yritetään kiivetä jo syöttötuoliin itse, äitillä ja isillä hiukset harmaantuu. 

"Apulainen"

Laskeskelin tuossa yksi päivä huvikseni viikkoja töiden sekä Viivin päivähoidon alkamiseen ja järkytyin suuresti; enää 6 viikkoa jäljellä. Aika menee ihan liian nopeasti... :( Töihin palaaminen on ainakin ideana ihan kiva mutta Viivin hoitohommat ahdistaa niin paljon, että meinaa yöunet mennä. Ei muuten mitään ongelmaa, en vaan haluaisi viedä hoitoon! Nyt voin sanoa ymmärtäväni niitä äitejä joiden olen omalla työpaikallani nähnyt tirauttavan muutaman kyyneleen ekan hoitopäivän aamuna. Huoh, itku meinaa päästä pelkästä ajatuksestakin. Onneksi V on kuitenkin tosi reipas ja rohkea tyttö enkä missään vaiheessa Viivin pärjäämistä epäile. Omastani en ole läheskään niin varma :P
Kohta pitäis alkaa jo soitella Viivin päiväkotiin ja buukkailla kalenteriin pari tutustumiskäyntiä ennen hoidon aloitusta. Jos tässä vielä pari viikkoa odottelisi ja soittaisi vasta sitten kun on oikeasti pakko...

Onneksi tässä on välissä Viivin 1-vuotissynttärit ja kaikkea muuta ohjelmaa, ei ole kaikki aika vaan ajatella ja murehtia oikean arjen alkamista. :) Tällä viikolla olisi tarkoitus vähän miettiä jo koristelua ja tarjoilua. Kutsut saatiinkin kerrankin ajoissa lähtemään! Meillä on paljon läheisiä jotka tekevät vuorotyötä, sen takia kutsut laitettiin tarpeeksi ajoissa matkaan.

Päiväkodin aloitus tarkoittaa myös tuttipulloista vierottautumista ynnä muuta mukavaa. Suutarin lapsella ei ole kenkiä vai miten se meni... ;)

Pottatreeniä. Kuivaharjoitteluna.

En olisi ikinä osannut kuvitella, että saan järkyttävän stressin aikaseksi niinkin huvittavasta aiheesta kun kuravaatteet. Näköjään sekin onnistuu :D En löydä mistään Viiville tarpeeksi pieniä kuravaatteita. Lähestulkoon kaikilla merkeillä kurikset alkaa 80cm ja kumppareissakin pienin koko on 20. Koska tuo meidän kirppu kävelee jo ulkonakin, tarvittaisiin kurikset jo nyt eli koko saisi olla 68cm. Kumpparitkin olisi jo tarpeen, koko saisi olla 18 mutta niin pieniä ei taideta edes valmistaa. Varmaan sitten syksymmällä 19 on sopiva kun sinne voi laittaa villasukan, näillä keleillä villasukat on meidän hikipetterille vähän liikaa. Ratkaisin kurahousu ongelman tilaamalla kurahaalarin koossa 74cm. Tässä pari päivää myöhemmin tajusin, että sekin on varmaan aivan valtava Viiville. Ainakin koko 74cm välikausihaalari on aaaaivan liian iso. Hohhoijjaa. Minikirpun äitinä olemisen ongelmia. Jospa me jotenkin selvittäisiin :) Onneksi päiväkodin aloitukseen on kuitenkin vielä reilu kuukausi.


Koska kuravaatestressi ei ilmeisesti riitä niin aloitin "My First Year"-valokuvaprojektin. Pikkuhiljaa hyvä tulee :)Stressitöntä viikkoa ja loppukesää teille muille! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti