torstai 8. syyskuuta 2016

Vaihtelu virkistää!

Olen jo tovin haaveillut eri värisistä hiuksista. Minulla on ollut mustat hiukset... Varmaan ainakin 10 vuotta ellei pidempäänkin! Pyörittelin asiaa pitkään mielessäni ja vihdoin joskus tuossa keväällä puin kerrankin ajatukseni sanoiksi. Jostain kumman syystä punainen väri tuntui "siltä oikealta", muita vaihtoehtoja en oikeastaan edes miettinyt :P Aikani Googlailtuani löysin juuri sellaisen punaisen minkä itsellenikin halusin! Otin pikaisesti yhteyttä kaveriini Riikkaan joka on kampaaja ja hoitanut minun hiusten leikkaamisen jo moooonta monituista vuotta. Varovasti kysyin, että onko mustasta edes mahdollista saada punaista ja kuinka iso työ siinä olisi. Kun Riikka sanoi sen olevan mahdollista ja koska minulla on 101% luotto häneen, aloin tosissani innostua!

Heinäkuussa koitti syntymäpäiväni. Ville kertoi, että hänen lahjansa on maksaa kampaajareissu jossa saan teetättää ihan mitä tahdon! Haave punaisista hiuksista heräsi jälleen :) Ajattelin malttaa odottaa syksymmälle jotta väri ei kärsisi enää auringosta. Muutaman kerran kerkesin tulla toisiin ajatuksiin mutta sitten taoin päähäni, että ainahan siihen mustaan pääsisi takaisin jos tulisikin katumapäälle. Sen lisäksi ehkäpä olikin jo aika hankkia vähän uutta ilmettä ;)

6,5 tuntia, pari kuppia kahvia, voileipä ja muutama pala Wiener nougata se vaati mutta sain täsmälleen sitä mitä lähdin hakemaan! Että voi ihminen olla onnellinen :)

Palvelu pelasi ensiluokkaisesti !Hihhei !

Itse räpelletyt letitkin näyttää kivemmalta uudessa tukassa :)

Riikka on kyllä niin rautainen ammattilainen, ei ole koskaan tarvinnut lähteä tyytymättömänä pois! Lämpimästi suosittelen Papeetea :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti