sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Paluu arkeen!

Heippa vaan pitkästä aikaa!

Arki on lähtenyt rullaamaan todenteolla meidän huushollissa :) Takana päin on toinen viikko työ-ja päiväkotielämää. Eka viikko meillä meni vähän päin honkia; Viiville iski töihinpaluuta edeltävänä päivänä nuha joka paheni päivä päivältä. Yöt meni pienellä itkeskellessä ja se piti meitä kaikkia hereillä. Tiistai-keskiviikko yö oli sen verran huono, että ilmotin aikaisin keskiviikko aamuna töihin jääväni kotiin ja kiikutin heti ensi töikseni Viivin lääkärille kaiken varalta. Mainitsin siellä, että Viivi oli noin viikko sitten sairastanut korvatulehduksen. Lääkäri halusi kurkata varmuudeksi korvat ja toisestahan löytyikin sitten tulehdus. Kävi ilmi, ettei aiempi tulehdus ollut parantunut ensimmäisellä antibioottikuurilla :( Saatiin mukaan saikkutodistus sekä uuden ab-kuurin resepti. Onneksi toinen kuuri alkoi purra ja olihan meillä siinä useampi päivä aikaa huilata ja parannella. 

Viivin päiväkotiura on alkanut kivasti! Meillä oli alkuun vähän huono mieli jättää V hoitoon mutta hän vaikuttaisi viihtyvän päiväkodissa :) Nyt on vissiin iskenyt todellisuus hänellekin, että hoitoon on jäätävä joka aamu kun aamuisin on pienet itkut tirautettava... Ekasta päivästä selvittiin molemmat ilman kyyneleitä mutta rehellisyyden nimissä täytyy tunnustaa, että menneellä viikolla joku aamu vetistelin kun lähdin ajelemaan töihin. Onneksi Viivi tosiaan vaikuttaa viihtyvän ja omassa työpaikassa on useasti sen verran hulinata, ettei ikävää kerkeä sen kummemmin pyöritellä mielessä :)
Töissä on kiva olla! Olen itsekin pienesti hämmästynyt miten kivuttomasti arki on lähtenyt sujumaan ja töissä aika menee kuin siivillä. Kyllä sitä arkea on omalla kummallisella tavalla kaivannutkin vaikka kotona oleminen lapsen kanssa olikin maailman parasta. Mukava kun on tietynlaiset rutiinit ja päivärytmit. Sitäpaitsi, tämä loppuvuosi ei meidän kohdalla ole sieltä ihan raskaimmasta päästä. Ensi viikko on näillä leveyksillä syyslomaviikko, Viivi on koko viikon lomalla! Minä olen ma-ke lomalla Viivin kanssa ja isimies sitten loppuviikon. Perjantaina tämän mamman varpaat osoittaa kohti Kuopion Puikkaria, siellä on kuulema Peto irti... ;)

Päiväkotilainen :)


Loppuvuotta keventää sekin, että päivälleen kahden kuukauden päästä näkymä on osimoilleen tämmöinen...

Kuva Finnmatkojen sivuilta.

16.12 starttaa lentokone Helsinki-Vantaalta kohti Lanzarotea! En eeeeehkä malttaisi odottaa enää päivääkään :) Meidän perheen mukaan lähtee mummot ja ukit, Viivin tädit sekä yksi isomummo. Kunnon riemuloma siis ;) Ei vaan, huippua huippua huippua!! Mieli olisi tehnyt lähteä kauemmaksikin mutta luulen että neiti 1v 3kk on ihan tarpeeksi työläs tuommoisella 6,5 lennollakin. Viikko ollaan lämpimässä ja palataan jouluaatoksi takaisin kotimaan kamaralle. Jouluaatto meneekin tänä vuonna sitten autossa istuskellessa ilman sen kummempia joulustressejä :) 

Loman tarpeessa :D

Nyt viikonloppuna ollaan nautittu yhteisestä perheajasta :) Eilen käytiin shoppailemassa kotiin vähän juttuja Ikealta ja samalla reissulla käytiin moikkaamassa minun äitiä eli Ymmiä, Asko-ukkia, Sannia ja isomummo Leenaa. Äsken kävi toiset isovanhemmat kylässä ja muuten ollaan vaan öllötelty porukalla.
Mietin tuossa päivällä, että mitähän sitä tekisi nyt lomalla. Hetken pohdittuani muistin, että huomenna pitikin mennä Viivin kanssa neuvolaan ottamaan meille molemmille hepatiittirokotteet, tiistaina on vihdoin Viivin virallinen 1v-studiokuvaus ja ja ja ja... Keskiviikko on vielä auki mutta niin saa ollakin! Isi ja Viivi viettää sit laatuaikaa loppuviikosta, saa nähdä mitä keksivät :)

Ihanaa sunnuntaita! :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti