torstai 9. helmikuuta 2017

Back in business

Terkkuja sairastuvalta!

Tämä viikko on mennyt eilistä lukuunottamatta kotona ollessa pientä parantelemassa. Viivillä on ollut maanantaista lähtien vähän edestakaisin sahaten lämpöä ja neiti on ollut aaaivan puolikuntoinen. Kuumetta ei onneksi ole ollut, vähän lämpöä vaan, mutta siitäkin edestä nenä vuotaa ja kovasti yskittää. :/ Tänään viimeinen saikkupäivä joten jos ei ihmeitä tapahdu niin huomenna yhdeksi päiväksi taas kiinni arkeen. Perusarkea meille muutenkin kuuluu, arki on kiva :)

Otetaas kuitenkin vähän throwbackia loppuvuoden tapahtumiin...
Joulukuinen Lanzaroten reissu meni hyvin! Viivi jaksoi hienosti matkustaa autolla Helsinkiin kummitädin kanssa takapenkillä seurustellen. Meillä lähti aamulla lento klo 8.25 joka oli äärimmäisen hyvä pienen lapsen kanssa matkustettaessa. Herättiin varhaiselle aamupalalle jo heti klo 4 jälkeen ja koneen noustessa Viivi nukahti samantien! Menomatkan unet jäi pikkuneidillä vähäiseksi, onneksi meillä oli puoli sukua mukana joten viihdyttäjiä riitti :) Kun koitti aika laskeutua Lanzaroten kamaralle, Viivi nukahti jälleen.  Etukäteen pelätyt nousu ja lasku sujuivat siis varsin kivuttomasti ;) 
Lanzarote oli tosi kaunis mutta todella tuulinen paikka! Tuuli oli aika ajoin jopa häiritsevän kova ja se laski harmittavasti lämpötilaa. Loma on kuitenkin aina loma ja mahtui mukaan onneksi useampia lämpimiä sekä aurinkoisia hellepäiviäkin :)


Rakkauslukkoja rantabulevardilla :) Käytiin laittamassa oma tuonne joukkoon!
Rancho Texas Parkin valkoinen tiikeri :) Huikea paikka!!
Ainoa varsinainen miinus matkassa oli se, että vatsatauti iski meidän porukkaan. Ymmin poppoo alkoi sairastaa jokainen vuorollaan reissussa :( Loppuihin tauti iski sitten joulun jälkeen Suomessa... Onneksi saatiin kuitenkin matkustaa takaisin kotiin terveinä! Olisipa ollut kiva sairastaa mahatautia 6,5h mittaisella lentomatkalla tai melkein yhtä pitkällä automatkalla... Viivi simahti jälleen koneen noustessa ja tällä kertaa nukkui useamman tunnin :) Laskeutuessa uni meinasi jälleen viedä voiton mutta puoliväkisin sinniteltiin hereillä, jotta saadaan sitten nopsaan unen päästä kiinni Helsingin pään hotellissa.
Kaiken kaikkiaan oli tosi kiva reissu :) Seuraavaa matkakohdetta ollaan tässä jo kuumeisesti palloteltu, aina sama juttu...

Joulun välipäivät meni sitten tosiaan oksennellessa vuoronperään! Osaan porukkaan tauti iski jo toistamiseen. Kamalin tauti IKINÄ!

Uuden vuoden jälkeen oli aika palata töihin ja päiväkotiin. Henkilökohtaisena kohokohtana pidän itseni kanssa viettämääni laatuaikaa; kampaajaa! :) Voiko olla parempaa? Kävin luottokampaajallani Riikalla Kuopiossa hakemassa vähän lisää väriä hiuksiin. Tällä kertaa laitettiin vähän tummempaa punaista, väri oli tosi tosi kiva! Valitettavasti näyttäisi vähän siltä, ettei punainen väri kertakaikkiaan ota pysyäkseen päässäni. Väri haalistuu vähän liian nopeasti minun kärsivällisyyttäni ajatellen. Nyt kun musta on saatu kokonaan pois ja tyvi on koko ajan lähempänä omaa väriäni niin olenkin suunnitellut paluuta jonkuntyyppiseen tummanruskeaan väriin. Viivistä on tässä välillä kasvanut iso tyttö! Varailin viime viikolla hälle aikaa jo 1v 6kk neuvolaan, minun vauva..! Aika sieltä 1v synttäreistä tähän päivään on mennyt kyllä ihan hujauksessa. Viivi on ihana, aurinkoinen, iloinen ja äärimmäisen voimakastahtoinen minimuija. Nyt on alkanut tulla kovasti sanoja, papukaijana toistaa kyllä iiiihan kaiken (kyllä, myös vahingossa lipsahtaneen kirosanan... "TITTU!"). Myös jonkunlaista esiuhmaa on havaittavissa, on meinaan kovapäinen tyttö.

Stigailu ja pulkkailu on parasta! Oikeastaan kyydistä heittäytyminen on vielä kivempaa! Äiti ei allekirjota.

Papu-koiran iltatreenit.

Unikavereita on nykyään niin paljon, ettei meinaa sopia itse sänkyyn ollenkaan :) Kaverit tulee myöskin pissille mukaan.

Isin remontinkorjuu-apulainen. Kädessä koiran fleecetöppönen :D

Uusin ja suurin hupi meiän residenssissä. Äiti ei allekirjoita tätäkään.

Siinäpä pieni katsaus meidän perheen kuulumisiin :) Kovasti odotellaan kevättä ja maaliskuista hiihtolomaa vaikkei sinne vielä suunnitelmia olekaan. Ihana kun on jo niin valoisaa ja päivät pidempiä, heti huomaa omassa mielialassa! 

Aurinkoista loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti