tiistai 3. lokakuuta 2017

Babyshowerit!

Harvoin on tässä 28 vuoden aikana ollut tilanteita joissa olisin jäänyt aivan täysin sanattomaksi. Rasti seinään sillä sunnuntaina oli sellainen hetki!
Meillä oli pitkästä aikaa sellainen viikonloppu, että kalenteri näytti tyhjää. Lopummalla viikkoa haaveilin ääneen ravintolaruuasta ja kävikin ilmi, että Ville oli suunnitellut meille pienimuotoisen treffi-illan lauantaille :) Käytiin syömässä himoitsemaani ravintolaruokaa Kuopiossa Bowling Dinerissa ja jälkkärin jälkkäriksi haettiin isot pussit irtokarkkeja. Treffit mun makuun siis ;) Mihinkään suuriin treffi aktiviteetteihin musta ei kyllä enää ole, siihen malliin taas sukkapuikkoili matkalla raflasta autoon, että piti ihan jo valmiiksi päätä huimaavaa vauhtia hidastaa.
Sunnuntaina pohdiskelin jälleen ääneen, tällä kertaa mielessä se ikuinen kysymys; "mitä tehtäis?" Sattumalta puhelimeeni kilahti viesti ystävältä, että heilläpä ois herkkujämiä viikonlopun juhlista jos maistuis. Kuten ehkä jo on käynyt ilmi, hirvittävän kauan tätä kööriä ei tarvitse ruuan tai herkkujen perään houkutella :) 
Hurautettiin Kuopioon ja hyvinkin pian kävi ilmi, että mua oli vedetty höplästä ihan 6-0. Perillä odotti läjä ihania ystäviä jotka olivat kuulema jo loppukesästä asti suunnitelleet kyseistä ylläriä! Ville lähti uhkarohkeasti Viivin kanssa HopLoppiin riekkumaan ja minä jäin nauttimaan laatuajasta huippumuijien kanssa :) Koolla oli läheisimmät ystäväni, niin vanhemmat kuin vähän uudemmatkin ystävät. Myös kauemapana asuvat olivat saapuneet paikalle ja tämä lämmitti sydäntäni erityisesti. Ihan kaikki kutsutut eivät päässeet paikalle mutta olivat siitäkin edestä hengessä mukana. Siinä nauttiessani ystävieni seurasta tajusin, että siinä ne on. Minun luottoystäväni. Kaikki ne jotka on niitä kaikista lähimpiä ja tärkeimpiä. Oikea ydinporukka. Parhautta! Nämä kaikki naiset ovat erilaisia mutta tulevat saumattomasti toimeen isompanakin porukkana ja ainakin minulle välittyi sellainen olo, että kaikki viihtyivät ja kaikilla oli aidosti kivaa :) Iso kiitos kaikille teille ja kuulema suurimmalle stressaajalle, Villelle. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti